Onze nummer 10: Queen P, schenkt haar lied aan Enschede

Petra Peltiesmaandag 05 maart 2018 20:08

In de Tubantia staat een prachtig interview met Petra Pelties, artiestennaam Queen P. Over het lied dat ze geschreven had voor de opening van het Koningsplein. En het plan om het te schenken aan de stad.

Petra staat op 10

Queen P, in het gewone leven Petra Pelties staat op nummer 10 van de kandidatenlijst van de ChristenUnie Enschede. Zij zet zich in voor het verkleinen van de kloof tussen jong en oud, goede voorlichting over social media, en het strafbaar stellen van internet pesten en ongevraagde sexting. "Ik heb een groot hart voor de onderkant van de samenleving, hoewel ik voor alle lagen wil opkomen. In mijn freelance werk als motivatiecoach voor de gemeente heb ik veel machteloosheid onder de mensen gezien."

Een lied cadeau geven

Haar nummer ‘Enschede Koningsstad’ wilde ze graag cadeau geven aan de campagne. EN wij, het campagneteam en het bestuur van ChristenUnie Enschede, willen NOG liever dat het een nummer is voor en van de hele stad. Daarom schenkt Petra het aan alle inwoners van Enschede, met steun van de ChristenUnie.

Enschede Enschede, je bent niet alleen!
Ook in verdriet en pijn om je heen
want zoals jij ken ik er echt geen
want samen staan we sterk ja samen zijn wij één

Vrijdag live te horen

Bij de huldiging van Jorien ter Mors zal Queen P het lied laten horen. Veel mensen kunnen dit visitekaartje voor Enschede dan in ontvangst nemen.

Kandidatenlijst ChristenUnie Enschede: veelkleurig en vol talent

Dit initiatief van Petra laat weer zien dat de ChristenUnie Enschede een prachtig  gevarieerde kandidatenlijst heeft. Vrouwen en mannen vol met talent en hart voor Enschede. Zij laten zien dat Jezus volgen en je inzetten voor de stad prima samen kunnen gaan.

Als u hier (https://www.tubantia.nl/enschede/rapper-queen-p-geeft-enschede-een-muzikaal-cadeautje~a4d97c18 ) klikt kunt u het hele artikel lezen.

Hierbij de link naar het interview dat Petra had met TVEnschedeFM: https://soundcloud.com/1twente/rapper-queen-p-geeft-enschede-een-muzikaal-cadeautje

« Terug

Reacties op 'Onze nummer 10: Queen P, schenkt haar lied aan Enschede'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart