Cheque voor Huis van Lydia

huis van lydiazaterdag 03 maart 2018 16:00

Zaterdag 3 maart heeft de stichting Huis van Lydia een cheque van €250,00 in ontvangst mogen nemen van de ChristenUnie. Net als bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen heeft de ChristenUnie een gedeelte van hun campagnebudget bestemd voor een goed doel. Het bestuur heeft dit keer gekozen voor de stichting Huis van Lydia.

Het Huis van Lydia is een stichting gericht op mode en kleding. Zij hebben een eigen kledinglabel ontwikkeld, “Be Found”. Be Found is een label dat gemaakt wordt door mooie mensen met een speciaal verhaal. Elk kledingstuk is gemaakt met liefde en is uniek. De stichting wil zich op vele wijzen inzetten voor de medemens, zowel hier in Nederland als in arme landen. Zo zijn er contacten met Albanië. Mona uit Albanië maakt kleding voor de stichting. Op deze manier verdient zij een eigen inkomen zodat haar kinderen kunnen studeren. Een ander voorbeeld is het project Sahayakhath in Pune-India. Hier krijgen vrouwen de kans om deel te nemen aan naaicursussen. Op deze manier kunnen zij uiteindelijk ook een eigen inkomen generen.
Ook is er ruimte voor vrijwilligers en dagbesteding, en hebben ze stageplaatsen.

Mijntje Haakmeester heeft het bedrag in ontvangst genomen en is hier erg blij mee.  “Ik zie het als mijn roeping om wat voor anderen te betekenen en hen bijzonder te laten zijn.” Alle giften worden ingezet om mensen een toekomst te geven.
Meer informatie over Huis van Lydia is te vinden op hun website: www.huisvanlydia.nl

« Terug

Reacties op 'Cheque voor Huis van Lydia'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart