Tweede kamerlid Eppo Bruins (CU) bezoekt EKC De Olijfboom

maandag 05 maart 2018 13:30


Eppo Bruins zit in de Tweede Kamer voor de ChristenUnie en maandag komt hij naar Deventer! Hij neemt 's middags vanaf 13.30 uur met de leerlingen het Talentenlab in gebruik. Op deze manier trappen we met elkaar onze bijzondere ‘Week van de Techniek’ af, die wordt afgesloten met de officiële opening van ons Talentenlab op vrijdag 9 maart. Om 8.45 uur is dit voor onze ouders en kinderen en 's middags vanaf 15.00 uur voor externe relaties.  

Op 5 maart is er ook voor ouders de gelegenheid om met Eppo Bruins in gesprek te gaan. Hij is vanaf 14.30-15.15 uur op het plein. Maak van deze gelegenheid gebruik om zaken waar u zich druk over maakt bij hem neer te leggen. Ook de lokale fractie is aanwezig op dat moment. Een mooie gelegenheid om met Arie de Niet en Henrike Nijman in gesprek te gaan. Zij zijn in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, die worden gehouden op 21 maart a.s.

Ook het schoolteam zal (na schooltijd) met Eppo in gesprek gaan om de problemen die binnen het onderwijs spelen te bespreken. Onderwerpen voor ons zijn bijvoorbeeld: het lerarentekort, de werkdruk, de ontschotting die nodig is tussen onderwijs en kinderopvang en de salariëring  van de leerkrachten. 

« Terug

Reacties op 'Tweede kamerlid Eppo Bruins (CU) bezoekt EKC De Olijfboom'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart