Groot verkiezingsdebat voor Deventer buitengebied

dinsdag 13 maart 2018 20:00

LTO Salland houdt een groot verkiezingsdebat voor het Deventer buitengebied. Dit doet de lokale agrarische belangenorganisatie samen met de diverse dorpsbelangen. Het debat is dinsdagavond 13 maart in De Koerkamp in Lettele.

“Boeren en burgers leven, werken en wonen naast elkaar in het buitengebied. Samen zorgen zij ervoor dat het platteland leefbaar is en dat er voedsel wordt geproduceerd”, zegt Rudie Haarman, bestuurslid bij LTO Salland. “Door dit debat te organiseren willen we de belangen van het buitengebied onder de aandacht te brengen bij onze lokale politici en hun standpunten vernemen. Wat gaan zij doen om onze idealen en doelen te bereiken?”

Samen leven, samen sterk
Thema van het verkiezingsdebat is ‘Samen leven in het buitengebied van Deventer’.
“Wij hebben alle belangenorganisaties benaderd omdat we allemaal belangen hebben in het buitengebied en samen staan we sterker”, aldus Haarman. “We organiseren dit debat samen met Plaatselijk Belang Okkenbroek, Plaatselijk Belang Lettele, Linde, Oude Molen, Plaatselijk Belang Averlo-Frieswijk, Belangenvereniging Bathmen (BVB) en de Agrarische Jongeren (AJK)”.

De organisatie hoopt veel inwoners van het buitengebied te mogen verwelkomen. Naast de leden van de belangenverenigingen zijn ook de andere kiesgerechtigden van harte welkom. Het debat begint om 20.00 uur.

Wanneer: 13 maart 2018
Waar: Café Restaurant De Koerkamp te Lettele
Tijd: 20.00 -22.00 uur
Thema: ‘Samen leven in het buitengebied van Deventer’.

« Terug

Reacties op 'Groot verkiezingsdebat voor Deventer buitengebied'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart